Dekker Montage Service voor bedrijven

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd montagebedrijf op het gebied van gevelmontage / renovatie dan bent u hier op het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring bij de montage van vliesgevels, intrekpuien, stalen puien en ramen en deuren. Ook hebben wij een ruime ervaring met renovatie projecten in de woningbouw, u moet dan denken aan enkelglas of oud thermopane glas vervangen voor HR++ isolatieglas, dit doen wij uiteraard incl. alle kit werkzaamheden. Projecten variërend qua duur van enkele dagen tot meerdere maanden, zie hier van meerdere voorbeelden op de pagina “projecten”.

Dekker Montage Service kan niet alleen  opdrachtgevers van dienst zijn bij het assisteren van hun eigen montageploegen, ook zijn wij inzetbaar bij kleinere projecten die wij dan vanaf het begin tot de oplevering uitvoeren.

18092011560
IMG_4307

Kwaliteit en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Ramen en deuren vormen de afsluiting van vele ruimtes. Een degelijke montage van deze twee onderdelen is niet alleen belangrijk voor het functioneren van de delen maar zeer zeker ook de veiligheid. Door het combineren van expertise en vakmanschap is Dekker Montage Service een graag geziene partner voor de montage van ramen en deuren voor met name de zakelijke markt.

De wensen van de klant staan uiteraard voorop maar de kwaliteit van het door ons op te leveren werk is ook een hoog punt op de agenda.

De montage van glazen gevels is echter niet alleen gericht op kwantiteit maar zeer zeker ook op kwaliteit. Een montageproject hangt op precisie, vakmanschap, veiligheid en een deugdelijke afstemming tussen de verschillende betrokken partijen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.